Mami, da-mi sa mananc CE, CAT si CAND vreau!

Multe mame ne povestesc despre diferite probleme legate de alimentatia copiilor acestora, fie din timpul alaptarii exclusive, fie dupa diversificarea alimentatiei.

Spre exemplu:

“Bebele meu are 4 luni si nu a luat suficient in greutate. Medicul mi-a recomandat sa ii dau cereale pentru a creste in greutate. Cei din familie spun, la fel, ca este prea slab. Stiu, totusi, ca se alapteaza exclusiv pana la 6 luni si nu stiu ce sa fac. Ma simt putin cam derutata…”

sau

“Fetita mea are 9 luni si nu mananca aproape nimic, doar suge la san.

M-am interesat mult, am vorbit cu mamici, cu pediatrul si am urmat un curs diversificare si toti au pareri diferite. Familia imi spune ca nu mananca pentru ca suge prea mult si ar fi bine sa o intarc. Ma simt chiar vinovata pentru ca ea nu mananca suficient.

Consultantul in alaptare imi spune ca, la aceasta varsta, mancarea solida este o completare a laptelui matern si ar trebui doar sa ma asigur ca are loc transfer de lapte, ca isi ia suplimentele necesare din putina mancare pe care o mananca si ca starea de sanatate este buna.”

sau

“Copilul meu a mancat bine pana in jurul varstei de 1an si 2 luni, dar de 3 luni incoace refuza din ce in ce mai multe feluri de mancare; nu stiu de ce si nu stiu ce sa fac.”

In cadrul cursului de diversificare de la ProMAMA si a Consultantei in Alaptare oferita de catre specialistii IBCLC de aici, gasiti raspunsuri la astfel de intrebari sau probleme.

mi ihoDAR, pentru ca intalnim atat de des aceste dileme sau situatii dificile in care se afla mamele, am decis sa  organizam  intalnirea cu Dr. Carlos GONZALEZ – renumitul expert international in nutritia si cresterea copiilor, care a revolutionat abordarea hranirii acestora.

Carismaticul pediatru iti va clarifica mai multe aspecte referitoare la alimentatia copiilor, astfel incat sa crestem copii sanatosi, atat fizic, cat si emotional.  

Mai multe detalii gasesti pe pagina Conferintei.

INSCRIE-TE AICI LA CONFERINTA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.