O substanta din laptele matern distruge celulele canceroase

Cat de miraculos poate fi laptele de mama! Cate proprietati are si cat de putin este apreciat el de unii!

Multe cercetari dovedesc faptul ca laptele de mama are in compozitia sa celule capabile sa omoare peste 40 de tipuri de celule canceroase.
Este vorba despre compusul HAMLET (adica Alfa-lactoalbumina Umana Letala pentru Celulele Tumorale, sau in engleza Human Alpha-lactalbumin Made Lethal to Tumor cells).


Aceasta substanta a fost descoperita cu ani in urma. Mai mult, testele de laborator au aratat ca HAMLET e capabila sa omoare 40 de tipuri diferite de celule canceroase, dar abia recent a fost testata pe oameni. Primul test s-a desfasurat la Universitatea Lund, din Suedia, pe pacienti umani care sufereau de cancer la vezica urinara si care au fost tratati cu HAMLET. Ulterior tratamentului, ei au excretat in urina celule canceroase moarte, in timp ce celulele sanatoase au ramas neafectate. Pasul urmator va fi testarea ei pe pacienti care sufera de cancer de piele si tumori cerebrale (Sursa: www.descopera.roFOXNews).

Orice copil ar trebui sa poata beneficia de acest lichid miraculos, orice copil are dreptul sa fie alaptat sau macar hranit cu lapte de mama, orice mama ar trebui sa faca tot ce ii sta in putinta pentru a-si alapta bebelusul.
Si retineti: Orice problema de alaptare are solutii.
Autor: Sorana MURESAN, Presedinte ProMAMA, Consultant in Alaptare Certificat Internatinal (IBCLC), Educator Prenatal Certificat Lamaze (LCCE)
Foto: ProMAMA Center

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.