La prima intalnire ProMAMA Club sa invitam sa vorbim impreuna Cu Alexandra Da Sacco, despre laptele vegan, cum se face si care sunt beneficiile sale.
La sfarsitul prezentarii veti putea sa degustati din delicioasele produse “Laptareasa Vegana”.
Laptele vegan este o altenativa sanatoasa a laptelui de vaca, fiind lipsit de lactoza, zahar, conservanti, cazeina, emulgatori si agenti de ingrosare. Acesta poate fi consumat pur sau indulcit cu smochine, curmale sau miere. Laptele vegetal poate fi facut din migdale, soia, caju, alune de padure, nuca de Brazilia/ de macadamia, canepa si nuca. Mai mult decat atat, “Laptareasa Vegana” pregateste cu pasiune, pe langa acest lapte si branzica si smantana de caju, extreme de delicioase si care le pot inlocui pe cele traditionale.
Laptele creat este crud, ceea ce inseamna ca este plin de vitamine si enzime ce raman intacte. Pe scurt, este un lapte sanatos, in mare alcalin si mult mai bogat in nutrienti asimilabili pentru organism.
Va asteptam Vineri, 1 Aprilie, ora 11:00, la prima editie ProMAMA Club – cu “Laptareasa Vegana”.
Intrarea este gratuita!