Terapii alternative la ProMAMA

La ProMAMA descoperim unicitatea si miracolul fiintei umane cu fiecare nou-nascut ce ne trece pragul! Am inteles ca fiecare om este un mic univers si ca fiecare emotie sau gand ne influenteaza starea de bine.  

Pornind de la aceasta observatie, am dorit sa cunoastem mai mult si ne-am imbogatit  cu informatii noi despre principiile medicinii stravechi si terapii alternatie, care vad Omul ca un intreg si care abordeaza starea de sanatate si de bine din interior spre exterior, de la cauza emotionala la efectul generat in corpul fizic.

Am vazut ca abordarea holistica asupra omului, prin terapiile alternative, are rezultate remarcabile in tratarea si preventia afectiunilor: elimina stresul din organism, aduce eliberare emotionala, stare de bine si sanatate.

Dorim sa impartasim cu dumeavoastra aceste efecte minunate si sa va invitam sa descoperiti si sa testati beneficiile terapiilor alternative pe care le-am introdus in gama noastra de servicii. Aceste terapii sunt facilitate de terapeuti cu experienta si rezultate minunate. Va invitam, cu drag, sa-i cunoasteti, sa va relaxati, sa va eliberati si sa va vindecati de stresul zilnic si emotii negative prin intermediul acestor metode complete de abordare a Omului :

  • Terapia cranio sacrala: este o metoda foarte blanda de evaluare si imbunatatire a functionarii sistemului fiziologic al corpului, numit sistem craniosacral, compus din membranele meningeale, structurile care controleaza presiunea intracraniana si lichidul cefalorahidian care inconjoara si protejeaza creierul si maduva spinarii, ceea ce duce la imbunatatirea sistemului nervos central. Terapia craniosacrala este o metoda de evaluare si corectie, care stimuleaza procesul natural al corpului de autocorectare si autovindecare si mecanismul individual de insanatosire naturala si disipare a efectelor negative. Terapia craniosacrala este tot mai mult folosita preventiv, pentru intarirea sistemului imunitar si a rezistentei la imbolnavire.

Ea ajuta si la alinarea durerii si la ameliorarea unei game largi de boli si disfunctii, cum ar fi:

– migrene si dureri de cap,

– dureri cronice de gat si spate,

– stres si probleme legate de tensiuni nervoase,

– afectiuni ale creierului si maduvei spinarii ca urmare a accidentelor, stres -posttraumatic,

– disfunctii post chirurgicale,

– oboseala cronica,

– boli ale copilariei,

– colici,

– autism,

– dificultati de invatare- dislexie,

– probleme ortopedice,

– dereglari ale sistemului nervos central,

– deterioare a functiilor de coordonare motorie,

– disfunctii ale tesutului conectiv,

– disfunctii ale articulatiei temporo-mandibulara, boli neurovasculare si ale imunitatii, depresie,

– dificultati emotionale si multe altele.

La centrul ProMAMA, terapia CaranioSacrala este facilitate de catre terapeut Virginia Mihai.

  • Reflexoterapia: Principiul pe care se bazeaza acest tip de terapie este urmatorul: fiecarui organ ii corespunde un punct reflex pe corp. Cand unul dintre organe este afectat de o boala, punctul sau reflex semnaleaza problema – in zona respectiva se depun toxine care pot fi inlaturate prin masaj. Circulatia sangelui va redeveni normala, iar organul afectat va fi din nou sanatos. Punctele reflexe sunt cel mai bine definite la nivelul mainilor si picioarelor.
  • Masajul aromaterapeutic are efecte la nivel fizic, emotional si spiritual, mentine starea de sanatate, reda tineretea, reface organismul si are cel mai mare rol în relaxare.

In timpul masajului aromaterapeutic, lasati-va simturile sa experimenteze placerea de a fi in propriul corp. Aromele folosite vor ajuta la eliberarea emotionala si la eliminarea blocajelor.

  • Raindrop este o terapie minunata ce foloseste masajul si aplicatiile de uleiuri esentiale pentru a atenua simptome de scolioza, cifoza si alte boli ale spatelui, întarind în acelasi timp sistemul imunitar. Cercetarile medicale au dovedit faptul ca de-a lungul coloanei vertebrale exista multi virusi în stare latenta. Uleiurile esentiale naturale, care sunt extrem de puternice, sunt aplicate ca niste picaturi de ploaie, pe spate, unde sunt absorbite si actioneaza pentru a ataca acesti virusi.

Principalele beneficii ce pot fi obtinute in urma masajului sunt:

– reducerea durerilor de spate prin realinierea coloanei vertebrale si relaxarea tesuturilor musculare ,

– stoparea gripei sau a racelii,

– bucurie, mai multa energie

– indepartarea stresului si a starii de anxietate, curatare a tesuturilor,

– reducerea discomfortului din articulatii,

– sustinerea sistemului imunitar,

– imbunatatirea capacitatii de concentrare,

– echilibrarea balantei energetice.

La centrul ProMAMA, masajul aromaterapeutic, reflexoterapia si raindrop sunt  facilitate de catre terapeut Constanta Duduta si Elisabeta Ventel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.